perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen, aurinko ja tilaus.

Meijän pääsiäinen sujui rauhallisesti ja saatiin hieman herkutellakkin (: Isäntäväki ei kuitenkaan omilta kiireiltään ehtinyt muka tänne kirjottamaan meijän kuulumisista, aika törkeetä sanotaanko! Onneks meistä on toisillemme seuraa ja uskokaa tai älkää, mut Justus on jopa vähän tullu itte pusutteleen mua, hih :3 Ja oonhan mäkin sitä paljon pusutellut, oikeestaan päivittäin ^^ On se ihana!

"Saaks tätä syyä jo?"


"Ethän sä vaan vie mun narua?"


"Hemmetin hurinahirviö, taaas!"

"Eihän se hirviö tuu tänne?"

*Pusspuss*
Sit se kirkas, lämmin valopallo ulkona on kyläilly moneen otteeseen ja ollaankin nautittu siitä täysin rinnoin! Ainut vaan, että mamma on ulkoiluttanut hurinahirviötä liikaa, kun meistä kuulemma irtoaa karvaa. Ja toi hurinahirviö ei oo yhtään kiva juttu ! Aina se tulee häiritsemään meijän unia ja me joudutaan isotteleen sille ja sit mennään kauas katsomaan, ettei se varmasti pääse liian lähelle ! Mut nyt takas kivoihin juttuihin, kuten se valopallo ja ikkunasta tulevat ihanat ja päätä sekoittavat tuoksut *nuuhnuuh*. Ollaan saatu haistella tosi ihania tuoksuja, kun isäntäväki on vihdoin avannut ikkunaa meille, vieläkun pääsis itse ulos haistelemaan!


Justus  hyppäämässä ikkunalle :D Huomatkaa Mimmun närkästynyt ilme :D

Justus poika toi mammalle lelun, että nyt pitäs leikkiä (:

Aahh, kirkas ja lämmin valopallo, sua mä rakastan!


Ikkunalaudalla on paras nauttia valopallon lämmöstä.

"No eiks täällä saa olla hetkeekään rauhassa.."

Harvinaista, että Justus on paikallaan herkkujen ollessa lähellä.

"Nää oli ihan super hyviä!"
Sit vikaan asiaan, tänään isäntäväki teki ison tilauksen Mustista & Mirristä, joka piti sisällään paljon mikrohiekkaa kun se oli siellä tarjouksessa, uudet vessat (limen väriset), kissanminttusuihketta, kokeilun vuoksi tälläistä märkäruokaa, ruokalautasten alle tälläset alustat ja tälläsiä herkkuja, nam ! Sit kaupasta jotain ihme jauhetta, joka pitää kuulemma masun kunnossa o.oVai vielä masun kunnossa, ei mun masussa mikään oo vikana!

Hyvää viikonloppua !
-Justus & Mimmu


4 kommenttia:

 1. Se aurinko on niin paras! Mekin halutaan tuollaiset ruoka-alustat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo isäntäväki tilas meille, kun ollaan muka niin sottapyttyjä.
   -Justus & Mimmu

   Poista
 2. Aurinko on ihan huippu! Mä tuun vähän villiksi aina kun se paistaa enkä oikein malta paikallani makoilla, mutta vois kai sitäki kokeilla...
  -Pena

  VastaaPoista
 3. Suosittelen lämpimästi! Se on ihan parasta kun makaa ikkunalaudalla ja aurinko lämittää !
  -Mimmu

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: