Mimmu


Lempinimiä: Mimmukka
Syntynyt 22.6.2009
Väri: Musta, kolmella valkoisella täplällä.

Mimmun aikaisemmasta kodista ei meillä ole hirveästi tietoa, samassa asunnossa asui kuitenkin useampia kissoja sekä koiria.

Aluksi hieman laihassa kunnossa oleva Mimmu oli hyvinkin arka ja yritti etsiä vain piilopaikkoja kaiken ollessa niin pelottavaa ja uutta. Ensimmäset kaksi yötä Mimmu nukkui visusti tyynyn vieressä käymättä edes laatikolla. Muutamien päivien kuluttua kuitenkin alkoi jo hieman tutkia uutta kotia sännäten kuitenkin heti piiloon kuullessaan jonkun liikkuvan. Hyvin kovaa murinaa niinkin pienestä naaras kissasta lähti kun Justus yritti tehdä tuttavuutta Mimmuun. Muutaman viikon Mimmu piti huolta siitä, ettei Justus mennyt lähellekkään itseään.

Mimmu sopeutui todella hyvin ja painoakin tälle pienelle ja todella ihmisrakkaalle neidille on tullut. Nykyään Mimmu tulee erittäin  hyvin toimeen Justuksen kanssa ja näyttääkin, että he olisivat rakastuneita. Nauttiessaan olosta Mimmulta valuu kuolaa ja purisee kuin moottorisaha. Käytökseltään todella rauhallinen sekä kiltti sylikissa.

Vasta joulukuussa 2014 Mimmun todellinen luonne pääsi esiin. Mimmusta kuoriutui todella rohkea, reviiritietoinen, leikkisä ja todella huolehtivainen kaikkien kaveri. Reviiritietoisuus tulee varsin hyvin esiin, silloin kun posteljooni paukuttaa hieman lujempaa postilaatikkoa, tällöin Mimmu tuijottaa ovea silmä kovana sekä murisee kuin pelotellakseen kustin pois.


"Tipitelkkari on paras!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: