Gogo

Lempinimiä: Gogo, Gogona
Syntynyt: 2.12.2013
Väri: Kilpikonna

Gogo saapui meille samaan aikaan Haden kanssa. Alkuun Gogo oli heti paljon tuttavallisempi ja uskaliaampi tutustustumaan uuteen ympäristöön, samana päivänä uskaltauduttiin jo Justuksen viereen.

Aluksi Gogo ei ihmisistä niinkään välittänyt, ei tunnistanut omaa nimeään eikä oikein tullut lähelle. Luulin myös aluksi, että Gogo on kuuro, koska hän ei juuri reagoinut mihinkään puheeseen eikä hänestä myöskään lähde minkäänlaista ääntä kun yrittää maukua. Ajan kanssa Gogo oppi oman nimensä ja alkoikin tulla myös lähemmäksi nukkumaan ja kerjäämään rapsutuksia.

Gogosta kuoriutuikin ajan kanssa raivoisa leikkijä, jonka vuoksi myös Justus herra hieman pelkää häntä, Gogoa ei pelota mennä Justuksen perään ja hypätä vaikka selkään kesken juoksun! Myöhemmin Gogo jopa hieman ihastui Justukseen, seuraten tätä joka paikkaan ja yrittäen kiehnätä Justuksen vieressä mahdollisimman paljon. Ruokailuen suhteen Gogo on hyvin määrätietoinen, liikaa ei syödä missään nimessä eikä kaikki ruoka edes maistu.

Nykyään Gogo on hyvin rauhallinen ja ihnisläheinen, mutta myös erittäin leikkisä kun sille päälle sattuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: