Justus


Lempinimiä: Mölli, Zuszus, Nallukka, Lurjus, Justice
Syntynyt: 16.5.2012
Väri: Mustasavu

Justus saapui meille 23. joulukuuta 2013 ongelma kissana. Aikaisemmassa kodissaan Justus oli ollut kiusaaja sekä merkkaillut paikkoja todella ahkerasti, tämän vuoksi hänet annettiin meille. Pentuna Justuksella oli myöskin virtsaputken tulehdus, joka hoidettiin mutta merkkailu jatkui hoidosta huolimatta. Aluksi Justus oli hyvinkin paljon omissa oloissaan arka ja merkkaili milloin mihinkin, monet kiellot on jouduttu toistamaan varmasti satoja kertoja, mutta ajan kuluessa tämä pissa ongelma on hävinnyt kokonaan.

Nykyisin Justus on oikein hyvä käytöksinen ja leikkisä nuori herra. Todella perso ruoalle ja rapsutuksille aina kun on ruoasta kyse! Ikää tullessa on hänestä tullut hieman laiska tapaus, joka rakastaakin nukkumista.

Justuksen luonne on todella määrätietoinen, ehkä jopa hieman "kingi" käytökseltään, mutta oikeasti hän on todella nössö, joka  rakastaa isotella pienemmilleen. Äänestä ei voi kyllä sanoa samoin kuin yleensä kissoista, että suloinen miau päinvastoin oikein ruma, harakalta kuulostava rääkäisy ei aina miellytä korvaa. Varsinkaan kun Justus kuvittelee olevansa oopperalaulaja! Välillä naukuessaan/rääkyessään Justus kuulostaa todella tylsistyneeltä sekä laiskalta, kuin haluten valittaa elämäänsä, niin kurjaa kuin kissan elämä onkaan!

Herra ottaa rennosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: