tiistai 2. joulukuuta 2014

Kuulumisia ja kuvia

Siskoni viime viikonlopun yökyläilyn jälkeen kissojen käytös meitä kohtaan on ollut hyvin huomaavaista. Siskoni on nimittäin kova nostelemaan kissoja syliinsä siitä huolimatta vaikka ollaan sanottu ettei niin tulisi tehdä koko ajan kissalle. Onneksi Mimmu kyllä sanoo jos ei jostakin pidä, toisin kuin Justus, joka jää möllöttömään ja leikkimään kuollutta kauhusta kankeana :D jossain vaiheessa kuitenkin siskoni antaa kissojenkin olla hetken rauhassa.

Iskän sylkyssä :)
Nyt voi nukkua!
Oma rauha paras rauha!
Mimmukin on jo hyväksynyt Ninnin, niin kauaksi aikaa kunnes Ninni yrittää saada Mimmua leikkimään, tällöin ilmoitetaan ettei tästä pidetä ja lujasti! :D Justus ja Ninni ovat vain lähentyneet ja Justus näyttääkin välillä todella kyllästyneeltä Ninnin leikki yrityksiin ja sähisee aina kun Ninni hyökkii jalkoihin. Toisinaan olemme aamuisin heränneet siihen kun Justus ja Ninni juoksevat ympäri asuntoa niin, että pöydällä olevat paperit ovat pitkin poikin ja Justus luulee olevansa operalaulaja :D Justuksella on tapana siepin saadessaan alkaa mouruamaan todella lujaa ja äänialaa vaihdellen, ei aina niin kaunista kuultavaa, varsinkin kun yrittää nukkua. Parina iltana olemme nukkumaan mennessä kuulleet kun Justus sekä Ninni molemmat kiusaavat Mimmua yrittäen saada tämän leikkimään ja välillä on leikkiin lähdettykin!

Justus isottelee Ninnille !
Lopuksi vielä vino pino kuvia joita on kertynyt muutamassa viikossa paljon! Tosin Movember haaste jäi viikolla vajaaksi, sillä naamakuvat eivät innostaneet kissoja lainkaan :D 

Samalle kalalle kaksi kissaa.
Norkoilua.
"Taas se reihuu sielä"
Maireena :D
Justus tippumassa sohvalta :D
Siepit päällä :D
Hmm ..
Kokeiltiin muuten nostaa toi toinen raapimispuu tohon toisen päälle :D Olisihan se ollut ihan kiva, kissat tykkäsivät todella paljon :) Jouduttiin kuitenkin laittamaan takasin se lattialle Justus nimittäin riehaantui niin paljon, että rappuset lentelee ja toi kala kolisi ikkunaan todella voimakkaasti :( Pitäisi kiinnittää tällä viikolla kissoille seinälle sellanen hyllykkö, jonka tarkotuksena olisi tuoda kissoille enemmän korkeita paikkoja :) Laittelen kuvia siitä kun saadaan se laitettua seinälle! :)

"Täähän on kiva!!"
Järkyttyneen näkönen Mimmu :D
"Taas se kuvaa siinä!"
Ylpeenä iskän sylissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: