sunnuntai 14. joulukuuta 2014

11 päivää jouluun.

Tajusimme tänään, että joulu onkin lähempänä kuin uskoimmekaan! 11 päivää! O.O Emme ole tehneet minkäänlaisia jouluostoksia mustista ja mirristä, mutta tiistaina toivottavasti pääsemme tilaamaan kaiken laista kivaa kisuille ! Hiekkaa, ruokaa ja leluja! :) Huomasimme postissa tulleesta mainoksesta, että mustilla ja mirrillä on Applawsin kuivaruoka tarjouksessa 2kg 15 euroa kun normaalisti saman kokoinen pussi maksaisi 19,9 euroa :) Saa nähdä minkä laisia leluja sieltä tulee tilattua ! Kuvia tulossa myöhemmin tilatuista tavaroista.

Muutaman päivän ajan kissat ovat olleet todella hyvällä tuulella, myöskin Justus, joka on hieman ärhenellyt Ninnille muutamana päivänä. Mimmun emollinen käytös ja huolehtivaisuus on jatkunut ja nykyään Mimmu ja Ninni leikkivät ja telmivät keskenään, Justuksen seuraillessa sivusta :) Aamuisin heräillessämme kaikki kolme kissaa ovat olleet iloisesti vieressä ja ilmaisseet olevansa kiitollisia herättyämme :D Tosin kisut tietävät, että kun äiskä ja iskä herää niin ruokaa on tiedossa!

Huomatkaa takana oleva mölli :D

Njams!

"Hmm mikäs toi on?"

Letkeesti pesulla!

Peuhaaminen alussa :D
Olemme huomanneet Justuksen ihmeellisen kiintymyksen liimapintoihin sekä sukkapuikkoon o.o Aina kun otamme sukkapuikon käteen nin Justuksen saalistus moodi on huipussaan! :D Hirveästi emme anna Justuksen tällä leikkiä, ettei satu mitään, mutta hetken voi heilutella puikkoa vaikka Justus leikkisikin sillä mielellään vaikka koko illan. Liimapinnoista eniten miellyttävät kirjekuorien liimat. Justus "imppaa" ja nuolee liimapiintaa hullaantuneena (aivan kuin päihtyisi tästä o.o), emme tietenkää anna Justuksen tätä tehdä. Tätäkin Justus tekisi mielellään tunti tolkulla.

 Hassuja mieltymyksiä herralla ! Onkos muilla samanlaisia outoja "tapoja"/mieltymyksiä :D


Lazerkissat vauhdissa!
Huomatkaa vauhtiviiset :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: