maanantai 6. heinäkuuta 2015

Järkyttävän hyvä uutinen

Meillä ei ollu mitään hajua tästä! Ette kyllä usko mitä ihmiset keksi. Mamma tuli tänään sielä rasvalta haisevasta työpaikasta (McDonalds) takas kotiin ja ei jäänytkään pitkäksi aikaa. Ehittiin jo olla ilosia siitä, että se palas kotiin. Iskäkin siivoili koko sen ajan kun äiskä oli poissa ja sen jälkeen suihkutteli sitä ihanaa suihketta (Feliwey). No joo, äiskä kuitenki lähti heti kun sen älylaite oli soinut. Hetken sillä kesti ja sit NE tuli !!! Äiskä otti sieltä ulkoa mukaan jonkun tädin, ihan selkeesti kissatäti. Se täti taasen toi mukanaan ei yhtään tutulta haisevan kantokopan, josta vähän ajan päästä ryömi esiin kaksi uutta kissaa. Voitteko uskoa ! Ne ihan oikeesti otti meille kaksi uutta kissaa tänne, niiden nimet on Hade (ent. Mauno) ja Gogo. Ne on reilu 1,5 vuotiaita ja kuulemma sisaruksia, vaikka ne on ihan eri värisiäkin o.o Aluksi me ei niinkään Mimmun kanssa ihmetelty sen enempää, Hade ja Gogo kun juoksi piiloon, niin pitihän se kantokoppa tutkia läpi hajuista ja tietysti se täti kans. Se täti oli täällä hetken ja sitten se lähti.

Hade ja yksinäinen kuivapapana eteisessä.

Säikky ja hieman pelokas Hade.
Seuraavana päivänä Gogo uskaltautukin jo liikkua eteisestä, mutta Hade pysyi visusti hattuhyllyn alla piilossa. Kyllä mä sitä kävin kattelemassa siellä, mut se vaan kiroili mulle joten kirosin takasin ja jatkoin matkoja, mokomakin kiroilija..

Gogo seurailee turvallisesta paikasta muita.

"Tossa se nyt kiroilee mulle! Kehtaakin.."
Pari päivää noi on täällä nyt ollut ja ei ne nyt loppujen lopuks ookkaan niin hyi. Haden kanssa voi vähän leikkiä, muttei missään nimessä niin, että pääsis liian lähelle! Mimmu ei ole antanut kummankaan ryttyillä, haistella kyllä. En mäkään Mimmun nenille hypi, Hade on kokeillut pari kertaa uhmata sitä, mutta jättänyt yritykset sikseen Mimmun alkaessa murista ja maiskutella sekä tuijottaen hullun kiilto silmissä. Selkeesti veren maku suussa, Mimmu on kovis myönnettäköön! Tänäänkin ollaan ihan nenäkkäin oltu, kehtaavat vielä kiroilla ohi kulkiessa..

Kaikki kissat jo keittiössä ihan hyvillä mielin!

Gogo katselee poikien leikkejä ilmanpuhdistiemen takaa :D

Huomattiin aamulla, että Justuksen maha roikkuu jo reunan yli...DIET CHECK!

Gogo osaa ottaa rennosti vaikka Justus tuijottaa lipaston päältä(:


Gogolla on todella kaunis väritys!

Että sellanen viikonloppu!
Hyvää viikon alkua kaikille toivottaa Justus, Mimmu, Hade ja Gogo

11 kommenttia:

 1. Oohhoh tämmöisiä uutisia täällä! Vau, saitte uusia leikkikavereita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aluks oli vähän shokki mut nyt noi on jo ihan jees. - Justus & Mimmu

   Poista
 2. Uusia kissoja! Voi kun meillekkin tulis jossain vaiheessa yks lisää...
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan hei Pena et sun ihminen tulis järkiin ja ottas sulle kamun ! Vaikka alku on kankee ni on noi kyl tosi jees kuitenki !(: -Justus & Mimmu

   Poista
 3. Oho, te ootte saaneet uusia kamuja! Osaako ne syödä ja löysikö ne vessan teiltä? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me saatiin ! No toi Hade ainakin osaa syödä, kai se luulee et se on sen vika ateria.. Laatikollakin molemmat osaa käydä, tai ainakin ne haisee siellä ja on kuoputettu niin että puolet laatikon hiekasta on lattialla ! Gogo ei oikeen raa'asta ymmärrä, kattoo vaan kääntyy.. Ihme sehän on parasta! -Justus & Mimmu

   Poista
 4. Ohhoh, mitä uutisia, wau! Totta kyllä, että ekaks joutuu vähän sähisemään ja tuommoista uhopuhettakin saattaa olla, mutta oli jo tosi hieno kuva teistä kaikista kavereista siellä keittiössä. Kiva kuulla, miten yhteiselämän totuttelu jatkossa etenee. Tsemppiä kaikille <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: Meillä on sujunut oikein hyvin ja kotiuduttukin ollaan ihan kivasti.

   Poista
 5. Oi, onnea teille uusista tulokkaista! :)

  VastaaPoista
 6. Heeeei, teitkii on nyt neljä - samiksii :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: