maanantai 3. marraskuuta 2014

Uusi perheenjäsen!

Niinkuin otsikosta jo huomaa, saimme perheeseemme uuden tulokkaan! Meille tuotiin eilen päivällä Justuksen 13 viikkoinen pieni sisko, jonka nimesimme Ninniksi. Aluksi Ninni oli hyvin ujo kun isommat kissamme tuijottivat liikkeitä herkeämättä :D Hirmuinen ruokahalu neidillä ainakin on ja leikkiminen taitaa olla neiin lempi puuhaa nukkumisen lisäksi! Illalla jo uskallettiin liikkuakkin enemmän ja tutkia uutta kotia. Justus ja Mimmu olivat hyvin närkästyneen ja loukkaantuneen oloisia uuden tulokkaan tutustuessa ympäristöön. Yön Ninni nukkui meidän jalkopäädyssä oolevassa kantokopassa jossa on tutulta tuoksuva pyyhe (ovea ei tietenkään kopassa ole).

Saavuin juuri uuteen kotiin! Hui!

Aamulla taas syötii niin, että napa meinasi revetä, isommat kissat eivät tietenkään ymmärrä miksi pikkuinen saa niin paljon enemmän ruokaa päivä mittaan. Aluksi molemman aikuiset kissat pelkäsivät aivan älyttömästi Ninniä. Tänään kuitenkin Ninni on tehnyt tuttavuutta jo Justukseen ja leikittyäkin on isoveikan kanssa jo ehditty. Mimmu onkin ollut enemmän omissa oloissaan, on nii hirmu loukkaantunut vieraasta pennusta, joka niin hirveän innoissaan olisi Mimmua menossa moikkaamaan ! :D

Justus veikkaan tutustumassa (:


Luonnetta Ninni onkin jo hieman tuonut esille. Kovin utelias, kova ääninen, ruokahalua täynnä oleva, energinen ja hyvin sisäsiisti neiti! :D Hiekkalaatikkoa käytetäänkin oikein hienosti eikä isojen kissojen tarpeetkaan siellä Ninni-neitiä haittaa! Ruokaillessa kun kuvia menin ottamaan ei Ninni niinkään siitä piitanut, säikähti enemmänkin! :D Nyt hurjan riehumisen jälkeen onkin hyvä vain nukkua, niinkuin isommatkin kissat tekevät!

Tulit sit ottaan kuvia kesken ruokailun ! 

Sainpas sinut!
Hurjan leikin jälkeen onkin hyvä nukkua että jaksaa enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: