sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Me cat ? No Tarzan?

Tänään aamulla meillä oli hirmuiset rallit menossa, jonka seurauksena isäntä heräsi, ei niin hyvällä tuulella, emännän jatkaessa nokosia. Kolme kissaa maukuu, juoksee, raapii, sähisee ja näköjään leikkii Tarzania verhojen kanssa, niin kovasti että koko verho tipahti alas ja kissa mätkähti maahan katsoen loukkaantuneena verhoa ja kaikoten paikalta yhtä nopeasti kuin kuin salama.

Ennenkin meillä on kyllä verhot likkunut, mutta näin kovasti ne ei vielä ole liikkuneet. Arvatkaas onko isäntäväki mielissään, eivät ylety edes jakkaralta laittamaan verhoa takaisin, kjeh kjeh ^^

Svengaillaanko teillä verhoissa ?

Verho lattialla...
''Me Tarzan, no cat!''
Saatiin myös muutama päivä sitten kaikkea hyvää ruokaa, kun isäntäväki oli kaupungilla käymässä. Oli kertynyt kuulemma paljon bonuksia mustiin&mirriin, hyvä ! Sehän tietää herkkua meille ;) M&M:ssä oli vielä tosi hyviä tarjouksia, joten kertyneiden bonusten lisäksi hintaa koko reissulle tuli vain 6euroa, voitteko uskoa!?

''Nää kaikki vaan mulle!''    emäntä korjaa, että kaikille kisuille ;)
Kaikki nukkuu melkein vierekkäin (: 

4 kommenttia:

 1. Mä en oo verhoissa vielä kiipeilly, mutta makuuhuoneen verhot meni kaappiin kun mulle vaan menny perille, että verhoja ei oo pakko merkata joka ilta. Ihminen on kovasti tyytyväinen kun on tollanen rullaverho minkä saa alas niin ei tarvi tähtien loisteessa nukkua kuitenkaan.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla tosi kivaa! Niin kauan kunnes mätkähtää lattialle hehe -Hade

   En suosittele ! :D -emäntä

   Poista
 2. Hei!


  Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

  Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

  Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

  Ystävällisin terveisin

  Aino Nurminen
  nurmien.aino@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mä koetin kiivetä ennen joulua verhoon, tuli heti sanomista. Huoh, pitäkööt ihmiset verhonsa.
  - Teye -

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: