Hade

Lempinimiä: Hade, Jorma Uotila
Syntynyt: 2.12.2013
Väri: Tabby

Hade on luonteeltaan hyvinkin seurallinen ja ihmisläheinen, mutta toisinaan myös hyvin arka ja kovia ääniä säikkyvä herra. Haden tultua meille, vietti se monta päivää ensin eteisessä liikkumatta sieltä mihinkään, mutta muutaman kerran päivässä saattoi korvat vilahtaa kun hän tuli katselemaan mitä muualla tapahtuu.

Noin viikon jälkeen Hadekin uskaltautui jo tulemaan olohuoneeseen, jossa vastassa oli heti Justus herra, hieman taisi Hadea jännittää kun häntä pamppuna kipitti pöydän alle. Hade yritti kovasti myös tehdä tuttavuutta Mimmun kanssa, joka ei ollut täysin samaa mieltä asiasta, onneksi Hadella oli mukanaan samassa tilanteessa oleva sisko, Gogo.

Myöhemmin Hadesta on tullut oikein kiusanhenki piirre esiin. Muiden kimppuun on paras hyökätä silloin kun ne nukkuvat! Hade saattaakin herätä ja huomata jonkun nukkuvan lähellä, jolloin hän ampaisee toisen päälle niskasta purren ja samanaikaisesti huutaen lujaan ääneen. Ruoan auhteen Hade on todella perso, kaikki maistuu ja kaikki ruoka mikä on omassa sekä muiden kipoissa on syötävä heti ja ruoan jälkeen paras paikka on emännän sylissä! Hade onkin oikea sylikissa ja välillä hän muistuttaa jopa naaraskissaa, jonka vuoksi Hade onkin saanut lempinimen Jorma Uotila :D

Nukkumaan mentäessä Hade ampaisee jo pitkältä kuin poro jolkottaen sängylle kierimään ja odottamaan että emäntä tulee viereen. Aamuun asti Hade vieressä nukkuu ja herätessä ampaisee hiekkalaatikon kautta keittiöön aamupalaa odottelemaan. Lunan ja Mariksen saapuessa Haden ilme oli valokuvan arvoinen: "Kaksi MINUN näköistä naaraskissaa!?". Kantokoppien auetessa olikin luikittava äkkiä karkuun, pelottavia nuo naaraat!  Nykyään Hade tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, vaikka välillä vieläkin täytyy juosta sängyn tai pöydän alle piiloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: