Taavi

Syntynyt: kesäkuussa 2009
Menehtynyt: elokuussa 2014
Väri: Ruskeatiikeri valkoinen 

Taavi saapui meille talvella 2012 hyvin arkana ja pelokkaana kissana, joka ei luottanut ihmisiin. Taavi kuitenkin kotiutui todella hyvin ja alkoi pikkuhiljaa myös luottamaan ihmisiin paremmin. Luonteeltaan Taavi oli todella ihmisrakas, seurallinen, utelias ja ulkoilua rakastava sylikissa. Samalla Taavi oli myös erittäin reviiritietoinen sekä varautunut vieraita ihmisiä kohtaan.

Justuksen saapuessa meille Taavi näytti olevansa talon kuningatar, eikä antanut Justuksen isotella, vaikka kokoero oli huima. Parin kuukauden päästä Taavi päästi Justuksen lähelleen ja heistä tuli kavereita, muuten Taavi ei Justuksesta välittänyt, vaikka olikin leikkaamaton naaras. 

Taaville kuitenkin ilmesyi niskaan ja lapaluiden väliin märkiviä karvattomia kohtia, joihin lääkärissä annettiin kortisoni voide mukaan sekä mahdollisten sisäloisten häätöön tarkoitettu ihon läpi imeytyvä kapseli sekä kauluri. Kotona hoitoa jatkettiin, mutta tuloksetta. Haavat eivät tahtoneet parantua ja Taavin ruokahalu alkoi hupentua sekä vatsa oli pitkän aikaa kuralla. Meille kerrottiin, että ruoka-annoksiin kannattaa lisätä eläimille tarkoitettua maitohappo valmistetta sekä keitettyä kanaa ja riisiä. Taavi ei valitettavasti kuitenkaan selvinnyt ja jouduimme saattamaan hänet kissataivaaseen :/// <33 Minkäänlaista varmaa diagnoosia Taaville ei saatu, mutta myöhemmin saimme tietää, että Taavin siskolla todettiin munuaisten vajaatoiminta. Ikävä on valtava !! <33


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: