Ninni


Lempinimiä: Ninnukka, Nappula, Ipana, Pirpana
Syntynyt 1.8.2014
Menehtynyt: 7.1.2015
Väri: Mustasavu valkoinen

Ninni tuotiin meille 2.11.2014 samasta paikasta jossa Justuskin on syntynyt. Silloin Ninni oli hyvin ujo ja katseli maailmaa kyhnöttäen kantokopan vierestä, tietysti tutut hajut kantokopan sisällä olevassa pyykeessä tuntuivat turvalliselta kun niin moni tuntematon ihminen katselee vieressä.

Kun Ninni meille tuotiin, sillä ei vielä nimeä ollut eikä sen sukupuolesta ollut varmuutta. Tunnistimme kuitenkin pennun naaraaksi joten Ninni oli ensimmäinen nimi joka häntä katsoessaan tuli mieleen. Ruokahalu Ninnillä on aivan älytön ! Sen huomasi jo ensimmäisenä päivänä. Tuntuu kuin Ninni olisi hotkinut itseensä niin paljon ruokaa että vatsa näytti räjähtävän. Aina ruokalun jälkeen mentiinkin eteisen oven eteen huutamaan, josko emo olisi kuulolla. Kuitenkin hetken huudon jälkeen lelu hiiret veivät voiton ja ralli alkoi!

Kotiutumisessa Ninnillä ei kauaan mennyt. Taisi olla muutamia päiviä ennenkuin pikkuinen uskalsi kunnolla liikkua ja leikkiä. Justus, joka on siis Ninnin isoveli, tuntui hyväksyvän sisarensa helpommin kuin Mimmu. Viikon kuluessa Ninni olikin todella hyvää pataa isoveikan kanssa ja rallia juostiin ympäri asuntoa niin, että molemmat läähättivät.

Luonne Ninnillä on todella utelias sekä hieman röyhkeä (toivotaan että menee ohi kun vanhenee). Varastaa nimittäin muiden ruoat vaikka omassa kipossa olisi ruokaa ja vaikka ruoat olisivat jo puoliksi nieltynä (menee siis hakemaan toisen suusta ruokaa ja änkeää samalle kipolle tai lautaselle). Uteliaisuus esiintyy parhaiten Ninnin seuratessa joka paikkaan ja kaikkia. Aina täytyy olla paikalla teki kuka mitä tahansa, ruokakipolta laatikolle asti ja kaikki paikat on koluttava moneen kertaan, jos sinne vaikka olisi jotain uutta ilmestynyt.

Mimmukin loppujen lopuksi hyväksyi todella hyvin Ninnin laumaan ja ottikin Ninnistä itselleen vauvan.

Valitettavasti jouduimme lopettamaan Ninnin 7.1.2015, sen pahan hengitysvaikeuden vuoksi "// Ikävä on valtava !! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: