sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevät siivous, kipeys ja kuulumiset.

Joo, eli isäntäväki on ollut todella kiireistä, ettei ole tänne meidän kuulumisista kirjoittanut. Ne on siivonnut ihan hullunlailla kuulemma kevään vuoksi, mut me ei kyl siitä hurisevasta laitteesta tykätä yhtään. Sit ne oli kummatkin pari päivää vaan sängyssä, kuulemma kipeenä.

Nyt niihin kuulumisiin. Saatiin siis muutamia uusia juttuja, joista osa ei niin mukavia kuin toiset. Ensin kerrotaan kivat jutut, joita olivat tietysti uudet herkut, joita noi oli ostanut PetPoint nimisestä liikkeestä. Kissanminttunappeja ja jotain muita namuja (: sit tietty iso säkki ruokaa ja hiekkaa! Tällä kertaa paketti ei tuonut mitään lelua meille, mutta ehkä se on ihan okei (: Sit meijän kans on leikitty tosi paljon ja ollaan myös nähty paaljon tipejä.



Mimmun leikkihetki.
Herkut, paketti ja söpöilyä.

Muutama saalistuskuva vielä. 

Sit niitä ei niin kivoja juttuja. Saatiin hammasharjat, siis voitteko kuvitella HAMMASHARJAT! Röyhkeetä, ihan kauheeta! Hammastahna tosin maistu tosi hyvälle! Sitä ois voinu syyä vaikka kuinka paljon, mut ei saatu :/ Sit täällä kävi joku hurttis! Sille oli pakko näyttää kuka on paikan kingi. Sit se kurjankuuluisa matotabu. Yök. 

Tässä me isotellaan sille hurtalle!
Toiseen ei niin mukavaan asiaan! Ne laitto mulle jotku ihmeen valjaat -.- ettäs kehtaa.. EIKÄ siinä kaikki mamma otti vielä kuviakin siitä JA vei mut parvekkeelle (meillä ei ole laseja, joten pakko käyttää valjaita jos menee parvekkeelle). Mut onneks se laitto Justuksellekki valjaat, mut ei se ollu nii mikskään niistä -.- en tajuu.. Siellä (parvekkeella) oli kylmä, tyhmää, tylsää, ei tuttua sekä Justus oli sisällä lämpimässä. Tosin se yritti kovasti avata mulle ovea ja kannusti, ettei sielä ole niin kamalaa kun miltä mä ehkä kuulostin. Justus herra kun huutaa oikein ulospääsyä innolla. Hyi, ei se kylmä ilma ja karu parvekkeen lattia ole näin hienon neidin paikka!

Siis kattokaa nyt! Näähän on ihan NAURETTAVAT! Ehkä mä joskus näihin totun, mut ei vielä!

En tajuu miten Justus on ihan fine noitten valjaitten kans -.- 

Pitihän sille antaa vähän lempee kun se niin ihanasti mua kannusti valjaiden suhteen.

Kai tää kananmunankeltuainen oli joku keino pyydellä anteeksi multa edellispäivän nöyryytyksestä. Saakin olla pahoillaan! Ikävä ihminen toi mamma välillä. 


Kiitos Kissakolmiolle seuraajaksi liittymisestä! Hyvää ja rauhallista sunnuntain jatkoa kaikille!

-Justus & Mimmu

6 kommenttia:

 1. Siis mitä, hammasharjat?! Grääh, toivottavasti toi meidän palvelusväki ei saa tollasia ideoita! Hyh. Namit kelpais kyllä.
  - Chaplin

  VastaaPoista
 2. No JOO! Kylmä ihmisillä sen tajuun, mut hei ihan oikeesti kissojen hammasharjat :D Namit oli ihan super hyviä! Ainaki noi kissanminttunapit ^^ Mamma vähän editoi tekstiä kun unohti kertoo mun kauhukokemuksen valjaista!
  -Mimmu

  VastaaPoista
 3. Hei Mimmu! Ei ne valjaat niin kamalat ole, kun totut niihin. Sitten kun ulkona on lämmin ja aurinko paistaa ja linnut lentelee ja kärpäset ja perhoset ja ja.. Ei se ole kuule hassumpaa! Sulla on muuten tosi nätit värit! - Pepsi

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kyllä kivalle, ainakin noi perhoset, kärpäset, linnut ja aurinko ! Valjaat oli kamalat. Ehkä mä annan noitten vielä laittaa ne mulle josko tottuisin. Kiitos paljon!
  -Mimmu

  VastaaPoista
 5. Kyllä niihin valjaisiin tottuu - yleensä niitten kanssa pääsee myös kulkemaan sellaisiin paikkoihin mihin ilman niitä ei mitenkään pääse. Kannattaa vaan totutella.

  VastaaPoista
 6. Niin kai :D Niissä oli vaan tosi outo kävellä vaikkei ollukkaan tiukalla. -Mimmu

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: