tiistai 27. tammikuuta 2015

Pakettia odotellessa.

Kuten otsikostakin voi jo arvailla äiskä teki eilen hiekkatilauksen mustilta ja mirriltä ! Siellä oli joku tarjous siitä hiekasta mihin me kissat ollaan ihastuttu ja mistä äiskä ja iskäkin tykkää tosi paljon (: tulihan pakettiin muutakin kuin pelkkää hiekkaa mm. kuivattuja kanankauloja, jotka onkin aivan uusi lisäys ruokavaliossa, keppilelu ja paljon eri herkkuja, joita oli myöskin tarjouksessa.

Valon määrä on saanut Justuksen huutelemaan todella vaikean kuuloisesti peilin edessä, ei vissiin ole tyytyväinen milä peilistä katsoo takaisin, heh. Eihän elämässä itsessään ole mitään valitettavaa, ainakaan kissan silmin, kun tietää että äiskä ja iskä herää vain meitä varten mm. antamaan ruokaa ja rapsutellakseen meitä tosi paljon !

Viimeviikolla äiskä ja iskä on ollut niin kiireisiä, ettei ole kerinnyt tänne kirjoitella ja laitella kuvia jo saaduista uusista leluista, jotka olivat ihan normi kaupasta ! O.o
Laitellaan myöhemmin paketin saavuttua vähän kuvia, nyt kun iskä on saanut ton läppärin toimimaan,  ja kommenttia kaulousta ja uusista herkuista, leluja unohtamatta !

Heh, taitaa lelu luulla ettei kukaan sitä näe, mutta väärässä on !
Yarr!! 
Tirppatv on auki !
No pitäähän sitä pikkasen pusutella!
Ei me miehet niin hellyydestä, hyh!
Mimmun mallikoulu :D

4 kommenttia:

  1. Sain vihdoin ikuistettua hieman rakkautta kissojen välillä (: yleensä tilanteet menee niin nopeasti ohi kun kissat tajuavat kuvauksen alkavan, välillä tuntuu että Justus herraa alkaa moinen käytös hävettämään :D ♥

    VastaaPoista
  2. Mut pussiluhan vasta onkin miehekästä, hei ;)

    VastaaPoista
  3. Justus: no jaa enpäs tiedä.. taitaa enempi olla näitä tyttöjenjuttuja noi pusuilut, ei herrasmiehet sellasta.. noloa toimintaa moinen herkistely o.o uskottavuushan siinä häviää jos liikaa alkaa herkistelemään ;)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä itsestäsi tassunjälki, vastaamme siihen innolla! (: